Mijn favorieten

Onze medewerkers

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies

Niels de Cort
NVM Makelaar / Taxateur
Niels de Cort
Niels is sociaal, ondernemend, eerlijk en extreem gedreven (ja, ook in spelletjes!). Maar altijd met een duidelijk doel voor ogen: het beste resultaat behalen voor iedere klant. Hij is spontaan in zijn communicatie, maar houdt ook van de spontaniteit van het leven, zoals impulsief leuke dingen doen met vrienden en zijn gezin. Maar ook even onderdompelen in de rust van thuis prijkt bovenaan zijn lijstje. Hij is een denker en een doener. Maar bovenal iemand die het onderste uit de kan wil halen. Met alles. Altijd.
Bas van Ginneken
NVM Makelaar / Taxateur
Bas van Ginneken
Bas is de realist van het team. En de duizendpoot. Wij omschrijven hem als multifunctioneel en enorm praktisch. Maar daarnaast ook als betrouwbaar, realistisch, persoonlijk en punctueel. Naast een enorme portie mensenkennis heeft hij ook een gezonde dosis zelfkennis, en zelfspot. Hij is een gerespecteerde makelaar en gewaardeerde collega. Hij is een teamspeler, zowel op kantoor, maar ook daarbuiten. Hij voetbalt graag en trekt er graag op uit met zijn gezin en vrienden. Heerlijk om mee samen te werken.
Jolanda van de Pas
Commercieel medewerkster
Jolanda van de Pas
Als we zeggen ‘spontaan’, dan bedoelen we ook echt ‘spontaan’. Jolanda is ongekunsteld vriendelijk en vanuit pure passie enorm betrokken bij ons kantoor. Ze geeft het hele team en onze klanten energie. En thuis? Ook daar zit ze niet stil; kamperen, uitjes met het gezin en haar vriendinnen, zoals winkelen en uit eten; deze bezige bij zorgt wel dat ze zich niet verveelt. En deze ‘drive’ vertaalt zich ook naar creatieve oplossingen voor klanten en collega’s en een aanstekelijk enthousiasme die door het hele kantoor – en ver daarbuiten – voelbaar is.
Anke van der Schaaf
Commercieel medewerkster
Anke van der Schaaf
Samen met Jolanda bestiert ze het kantoor; overtuigd en met focus. Bij alles wat ze op kantoor doet draait het om een ding; de klant. Mede door haar betrokkenheid zijn wij in staat om alles wat we beloven na te komen. Buiten kantoor geniet ze enorm van haar gezin, een borrel en eten met familie en vrienden. Ze leeft met de dag, waarbij het glas altijd halfvol is!