Mijn favorieten

Taxatierapport

Je hebt een taxatie van een woning nodig. Dit kan onder andere te maken hebben met een aan- of verkoop van een huis, het verkrijgen van een nieuwe hypotheek, het oversluiten van de huidige hypotheek maar ook voor een boedelscheiding of voor fiscale doeleinden. Alle situaties zijn ons bekend. Voor het uitwerken van welke taxatie dan ook ben je bij ons, als taxateur voor Valkenswaard, Bergeijk en omgeving, aan het perfecte adres.
 

Wat is een taxatie?

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed, veelal voor de aanvraag van een hypothecaire geldlening. De geldschieter kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet op verantwoorde wijze verstrekt kan worden op basis van het aan te kopen huis of woning.
 

Een gevalideerd taxatierapport van taxateur Niels de Cort en Bas van Ginneken

Als beëdigde taxateurs (VastgoedCert) zijn wij gecertificeerd om als taxateur alle vormen van particuliere taxaties uit te mogen voeren in Valkenswaard, Bergeijk en omgeving. Onze samenwerking met het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) maakt het mogelijk voor jou een gevalideerd rapport te verkrijgen. Zij beoordelen of de taxateur – wij dus – en het rapport aan de vastgestelde richtlijnen voldoen. Alleen op die manier wordt het taxatierapport geaccepteerd bij alle banken en geldverstrekkers in Nederland en is toereikend voor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
 

Een ongevalideerd taxatierapport van taxateur Niels de Cort en Bas van Ginneken

Het komt regelmatig voor dat je een waardebepaling nodig hebt. Om bijvoorbeeld de keuze te maken je huis al dan niet te verkopen (‘Wat is mijn huis waard’) of te verbouwen (‘Levert dat meerwaarde op’), om een WOZ-bezwaar te onderbouwen, verzekeringen af te sluiten of bijvoorbeeld een echtscheiding. Dan heb je voldoende aan de taxatie van je huis zonder validatie. Ook dan kun je bij de taxateurs van Niels de Cort Makelaars & Woonadvies terecht.
 

Van alle markten thuis

Wij kennen de markt en weten wat er speelt. Door onze deskundigheid, ervaring en uitgebreide informatiebronnen garanderen wij een realistisch en goed gefundeerd taxatierapport tegen een scherp tarief.


Benieuwd naar de kosten van een taxatie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring