Mijn favorieten

Makelaar regio Valkenswaard

Wil je een woning in Gemeente Valkenswaard, Waalre, Westerhoven of omgeving verkopen, kopen of laten taxeren? Of het nu gaat om een koophuis, appartement, villa of woonboerderij in regio Valkenswaard; bij ons ben je aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar zijn wij als makelaar actief in en rondom Valkenswaard. Met een grote glimlach op ons gezicht. Omdat we succesvol zijn in wat we doen, maar bovenal omdat we enorm veel plezier beleven in het nastreven van jouw persoonlijke droomkoop of – verkoop. Wij brengen vraag en aanbod voor de beste prijs en de juiste voorwaarden samen. Jou gelukkig zien, dat is voor ons genieten!


Makelaar Valkenswaard

Het voordeel van geboren en getogen makelaars uit Valkenswaard en directe omgeving is dat zij ze de regionale markt op hun duimpje kennen. Van actuele marktwaarde en gemeenteraad tot aan lokale bouwinitiatieven; we kennen ieder ‘straatje’. Maar daarnaast hebben we ook een ontzettend groot netwerk, liefde voor onze prachtige woonomgeving en passie voor ons mooie vak.  

Een echte Valkenswaardse makelaar volgens onze begrippen

 
 • Een persoon met een oprechte interesse in jou, jouw verhaal en je huis.  
 • Een strever die gaat voor het beste bod én jouw optimale woongenot.  
 • Een eigentijdse en creatieve geest die snel kan schakelen en altijd bereikbaar is. 
 • Een luisterend oor en helpende hand.
 • Een kameleon met een inlevingsvermogen die positief blijft verrassen.
 • Een teamspeler die met doordachte 1-2’tjes effectief scoort.  
 • Een sociaal dier dat houdt van koffie, mensen én de regio Valkenswaard.
 • Een specialist met een aangeboren voorliefde voor het vak.


Samenwerking

‘Samen’ betekent voor ons dat we alles gezamenlijk met jou bespreken en een plan van aanpak bepalen. Maar samen betekent ook dat we met ons gehele team gaan voor de voor jou beste ‘deal’. Dat begint bij interesse in jouw verhaal en je huis. Zo bezoekt ieder teamlid elke woning die in de verkoop gaat, om op die manier alle details optimaal in zich op te nemen. Door een persoonlijke bezichtiging gaat jouw huis leven. Alleen zo kunnen we elkaar optimaal aanvullen en potentiële klanten enthousiasmeren. Samen staan we sterk; voor jou en je huis.


Weet van wonen  

Wij zijn meer dan een makelaar. Wij gaan als makelaars & woonadviseurs niet voor een éénmalige transactie, maar voor een langdurige relatie. Zo adviseren wij je naar behoefte over uiteenlopende vraagstukken rondom ‘wonen’. Denk aan vragen zoals: verbouwen, hypotheek oversluiten, duurzaamheid, inrichting etc. We geven beter inzicht in de kosten van wonen en de mogelijkheden voor maximaal woongenot op de lange termijn. We zijn niet alleen een makelaar. We zijn meer. Een buurman, een vriend, een adviseur, een specialist én een sparringpartner.  


Makelaarsspreekuur, iedere donderdag van 19.00 tot 21 uur 

Je hebt het vast al gemerkt; we gaan dolgraag het gesprek met je aan. Vrijblijvend. Om kennis te maken, maar bovenal om te helpen. Zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen. Loop je met vragen rond, waarop je de antwoorden nog niet weet? Niels de Cort Makelaars & Woonadvies is iedere donderdagavond in Valkenswaard, van 19.00 tot 21.00 uur, geopend voor al jouw vraagstukken. Denk hierbij aan: verhuizen of verbouwen, wat doet mijn voorgenomen verbouwing met de waarde en courantheid van mijn woning, bestaande bouw of nieuwbouw, scheiding en de eigen woning, verkoop woning met restschuld, maar ook aan algemene vragen rondom ‘wonen’.


Samen staan we sterk

‘Samen’ betekent voor ons dat we alles gezamenlijk met jou bespreken en een plan van aanpak bepalen. Maar samen betekent ook dat we met ons gehele team gaan voor de voor jou beste ‘deal’. Dat begint bij interesse in jouw verhaal en je huis. Zo bezoekt ieder teamlid iedere woning die in de verkoop gaat, om op die manier alle details optimaal in zich op te nemen. Alleen zo kunnen we elkaar optimaal aanvullen en potentiële klanten enthousiasmeren. Samen staan we sterk; voor jou en je huis.


Facts & Figures Valkenswaard (gewoon, omdat we verslingerd zijn aan ons dorp)

 • Aantal inwoners Gemeente Valkenswaard: 30.525 (ca. 50% man, 50% vrouw).
 • Leeftijdscategorie 45 t/m 64 jaar is met 30.7% het sterkst vertegenwoordigd.
 • De prijs van een woning in de gemeente Valkenswaard bedraagt in maart 2017 gemiddeld 378.050 euro.
 • In januari 2017 werden er in de Gemeente Valkenswaard 92 koopwoningen verkocht (t.a.v. 37 woningen in januari 2013).
 • Gemiddeld stonden in januari 2017 de woningen 151 dagen te koop (t.a.v. 234 dagen in januari 2013). 
 • Aantal personen verhuisd in 2016 binnen Valkenswaard: 1.837. Hiervan verhuist het grootste gedeelte binnen Valkenswaard (ca. 60%).
 • 10% van de nieuwe koophuiseigenaren in Valkenswaard komt vanuit Eindhoven


Referentie

Peter Borrenbergs 
‘Niels de Cort Makelaars & Woonadvies in Valkenswaard heeft ons geholpen ons eigen huis snel en zorgeloos te verkopen. Daarnaast heeft het team ons bijgestaan bij de aankoop van een nieuwbouwwoning op Lage Heide in Valkenswaard. En als ik zeg team, dan bedoel ik ook echt alle medewerkers. Ze kwamen zelfs allemaal persoonlijk langs om ons te verkopen huis tot in detail in zich op te nemen. Persoonlijk contact en interesse staan absoluut hoog in het vaandel bij dit frisse kantoor.‘

 

Direct een afspraak met een enthousiaste ‘Valkenswaardse’ makelaar?
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring