Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Je gaat een huis kopen. Een belangrijke en bovenal spannende stap. Het wordt je nieuwe thuishaven en misschien ook een investering voor later. Dan is het belangrijk dat het huis van je dromen werkelijkheid wordt. Zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs. Om dat te realiseren komt heel wat kijken: vragen, onzekerheden, onderzoek, emotie, tijd en energie. Zeker nu; met de huizenmarkt op zijn kop. Laat je daarom bij deze emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden. Samen gaan we zoeken, vinden en kopen. We gaan voor jouw droomhuis; een woning die exact past bij jou, jouw voorwaarden én jouw gevoel.
 

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Zoeken
  Op basis van een persoonlijk gesprek stellen we samen een wensen en -actielijst op. Op basis daarvan gaan wij intensief op zoek in ons netwerk; zowel online als offline.
 • Woningen selecteren en bezichtigen
  Zit er iets naar je wens bij? Dan gaan we samen kijken, waarbij wij zorgdragen voor het plannen van de bezichtiging. Kritisch bekijken we de woning en bepalen we of het voldoet aan je wensen én aan je gevoel.
 • Marktkennis
  We vertellen je met passie over iedere straat, wijk of gemeente. Zo krijg je een goed gevoel van de buurt waarin de te bezoeken woningen staan. Van scholen tot aan winkels en van hondenuitlaatplekken tot aan de huisarts, we wijzen je de weg. Alle zaken die voor jou een rol spelen bij het kopen van een huis bespreken we.
 • Waardebepaling en inspecteren huidige staat
  Is er een huis dat er voor je uitspringt? Dan bepalen we vakkundig de marktwaarde, courantheid (verhandelbaarheid) en bouwkundige staat. Indien raadzaam regelen we een bouwkundige keuring. Daarnaast checken we juridische aspecten, aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen.
 • Begeleiden biedings- en onderhandelingsproces
  Gaan we ervoor? Dan adviseren wij in het biedingsproces. Niet alleen bij de prijs en overdrachtsdatum, maar ook bij eventuele voorbehouden en bijzondere clausules. Hierbij voeren we namens jou de onderhandelingen.
 • We nemen alle administratieve rompslomp uit handen
  We begeleiden je in het maken van de keuze voor een financieel tussenpersoon en de notaris en controleren de opgemaakte koopovereenkomst. We bewaken de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst.
 • Sturen je trots naar de notaris
  We begeleiden je bij de inspectie en notariële overdracht. Zo open jij trots, met je eigen sleutel, de deur naar je nieuwe hoofdstuk.
 • ‘Weet van wonen’ woonservice
  Ook na de aankoop kun je bij ons terecht voor advies omtrent optimaal woongenot. 
 

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten voor het inschakelen van een aankoopmakelaar zijn sterk afhankelijk van jouw wensen. Wil je dat we het gehele traject samen doorlopen, zoals hierboven geschetst, of slechts een deelgebied? Alles is mogelijk. Neem voor de exacte kosten contact met ons op.

 

Aankoopmakelaar Niels de Cort; samen vinden, samen kopen we jouw huis  

Als aankoopmakelaar neemt Niels de Cort Makelaars & Woonadvies je aan de hand. We leggen je in duidelijke taal uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. We stellen een wensen- en een actielijst op en gaan samen actief op zoek naar jouw droomhuis in Valkenswaard, Bergeijk of omgeving. Samen vinden én kopen we het huis dat het beste bij je past en dat tegen de best beschikbare voorwaarden.  

 

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies:  

 • is thuis in regio Valkenswaard en Bergeijk;
 • beschikt over actuele kennis rondom de huidige marktwaarde; 
 • bestaat uit een team van gekwalificeerde experts en specialisten. 
 
Hierdoor zorgen we er samen voor dat je geen luchtkastelen koopt, maar sneller en met minder rompslomp je droomhuis in Valkenswaard, Bergeijk of omgeving vindt.  

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring