Mijn favorieten

Stille verkoop

Het kan voorkomen dat je je woning, om wat voor reden dan ook, wilt verkopen zonder hieraan veel ruchtbaarheid te geven. Bijvoorbeeld in het geval van een uitzonderlijk object of als er weinig haast bij de verkoop is en je niet wilt dat je woning her en der op internet verschijnt. Ook als je de verkoop van je woning wilt koppelen aan de aankoop van je droomwoning is stille verkoop steeds vaker een optie. Wij merken dat de behoefte aan discretie, maar ook zeker de koppeling aan een nieuwe woning toeneemt en daarmee ook het aantal opdrachten voor een stille verkoop. 


Actief op de achtergrond

Stille verkoop betekent dat wij gedurende de gebruikelijke verkoopprocedure de woning niet zichtbaar, of in beperkte mate, presenteren op de markt. De woning wordt niet vermeld op funda.nl, nielsdecort.nl of in onze etalage. Dit soort woningen wordt aangeboden aan belangstellenden uit ons eigen netwerk. Dit zijn kandidaten die ingeschreven staan bij de zoekservice of die wij gezien en gesproken hebben op kantoor of tijdens eerdere bezichtigingen bij andere woningen.


Op maat adviseren

Een woning verkopen in stille verkoop heeft een aantal voor- en nadelen. Wij vinden het belangrijk om je op maat te adviseren of deze verkoopmethode past bij jouw woning, wensen, de doelgroep van de woning en de marktomstandigheden.
 

Hoe maak je kennis met woningen in stille verkoop?

Schrijf je bij ons in als woningzoekende via de gratis zoekservice. Zijn er woningen in stille verkoop die aan jouw woonwensen voldoen, dan nodigen wij je graag uit bij ons op kantoor om kennis te maken met deze woningen.
 
Lees meer over de verkoop van woningen:
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring