Mijn favorieten

Makelaar regio Bergeijk

Wil je een huis in en rondom Bergeijk verkopen, kopen of laten taxeren? Of het nu gaat om een koophuis, appartement, villa of woonboerderij in Bergeijk en omgeving; bij ons ben je aan het juiste adres. Samen zijn wij al meer dan 15 jaar als makelaar actief in en rondom Bergeijk. Met een grote glimlach op ons gezicht. Omdat we succesvol zijn in wat we doen, maar bovenal omdat we enorm veel plezier beleven in het nastreven van jouw persoonlijke droomkoop of – verkoop. Wij brengen vraag en aanbod voor de beste prijs en de juiste voorwaarden samen. BErgeijkLEEF, de slogan van gemeente Bergeijk, is ons op het lijf geschreven. Wij zorgen voor optimaal woongenot, zodat jij maximaal kunt leven en beleven in en rondom Bergeijk.

 

Makelaar Bergeijk

Het voordeel van regionale makelaars is dat zij ze de regionale markt op hun duimpje kennen. Van actuele marktwaarde en gemeenteraad tot aan lokale bouwinitiatieven; we kennen ieder ‘straatje’. Maar daarnaast hebben we ook een ontzettend groot netwerk, liefde voor onze prachtige woonomgeving en passie voor ons mooie vak.  


Wat is een regionale makelaar volgens onze begrippen?

 
 • Een persoon met een oprechte interesse in jou, jouw verhaal en je huis.  
 • Een strever die gaat voor het beste bod én jouw optimale woongenot.  
 • Een eigentijdse en creatieve geest die snel kan schakelen en altijd bereikbaar is. 
 • Een luisterend oor en helpende hand.
 • Een kameleon met een inlevingsvermogen die positief blijft verrassen.
 • Een teamspeler die met doordachte 1-2 ’tjes effectief scoort.  
 • Een sociaal dier dat houdt van koffie, mensen én de regio Bergeijk.
 • Een specialist met een aangeboren voorliefde voor het vak.
 
 

Samenwerking

‘Samen’ betekent voor ons dat we alles gezamenlijk met jou bespreken en een plan van aanpak bepalen. Maar samen betekent ook dat we met ons gehele team gaan voor de voor jou beste ‘deal’. Dat begint bij interesse in jouw verhaal en je huis. Zo bezoekt ieder teamlid iedere woning die in de verkoop gaat, om op die manier alle details optimaal in zich op te nemen. Door een persoonlijke bezichtiging gaat jouw huis leven. Alleen zo kunnen we elkaar optimaal aanvullen en potentiële klanten enthousiasmeren. Samen staan we sterk; voor jou en je huis.
 

Weet van wonen  

Wij zijn meer dan een makelaar. Wij gaan als makelaars & woonadviseurs niet voor een éénmalige transactie, maar voor een langdurige relatie. Zo adviseren wij je naar behoefte over uiteenlopende vraagstukken rondom ‘wonen’. Denk aan vragen zoals: verbouwen, hypotheek oversluiten, duurzaamheid, inrichting etc. We geven inzicht in de kosten van wonen en de mogelijkheden voor maximaal woongenot op de lange termijn. We zijn niet alleen een makelaar. We zijn meer. Een buurman, een vriend, een adviseur, een specialist én een sparringpartner.  
 

Makelaarsspreekuur  

Je hebt het vast al gemerkt; we gaan dolgraag het gesprek met je aan. Vrijblijvend. Om kennis te maken, maar bovenal om te helpen. Zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen. Loop je met vragen rond, waarop je de antwoorden nog niet weet? Niels de Cort Makelaars & Woonadvies is iedere donderdagavond in Valkenswaard, van 19.00 tot 21.00 uur, geopend voor al jouw vraagstukken. Denk hierbij aan: verhuizen of verbouwen, wat doet mijn voorgenomen verbouwing met de waarde en courantheid van mijn woning, bestaande bouw of nieuwbouw, scheiding en de eigen woning, verkoop woning met restschuld, maar ook aan algemene vragen rondom ‘wonen’.
 
 
Facts & Figures Bergeijk (gewoon, omdat we verslingerd zijn aan dit dorp)
 • Aantal inwoners Gemeente Bergeijk: 18.340
 • De prijs van een woning in Bergeijk bedraagt in maart 2017 gemiddeld 424.465 euro (landelijk gemiddelde: 350.391 euro.
 • In januari 2017 werden er in de Gemeente Bergeijk 49 koopwoningen verkocht (t.a.v. 3 woningen in januari 2013).  
 • Gemiddeld stonden in januari 2017 de woningen 216 dagen te koop (t.a.v. 585 dagen in januari 2013).   
 • Het grootste gedeelte van de verhuizingen vindt plaats binnen Bergeijk (ca. 52%). 
 • 7% van de nieuwe koophuiseigenaren in Bergeijk komt vanuit Valkenswaard en nog eens 7% uit Eersel.
 • De meeste mensen die naar Bergeijk verhuizen komen uit Eindhoven
 • Leeftijdscategorie 45 t/m 64 jaar is met 30.8% het sterkst vertegenwoordigd.


Referentie

François Kuypers (Bergeijk)
‘Verkopen van je huis is spannend en geeft, ondanks dat je uitkijkt naar je volgende stap, altijd een beetje gedoe. Niels de Cort Makelaars & Woonadvies begrijpt niet alleen mijn behoeften, maar ook mijn zorgen en speelt hier naadloos op in. Het hele team neemt mij het werk uit handen en staan met hart en ziel in voor mijn huis. Geloof me, dat is een enorm geruststellend gevoel. ‘
 


 

Direct een afspraak met een enthousiaste ‘regionale’ makelaar?

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring